Hastanemiz


Medicana International Ankara Hastanesi Hakkında


2008 yılından bu yana dünya standartlarında sağlık hizmeti sunan Medicana International Ankara Hastanesi, başkentin tüm sağlık hizmetlerini tek çatı altında toplamayı başarmış, sağlık sektöründeki en önemli yatırımlardan biridir.

20 bin metrekare kapalı alana sahip, modern teknolojisi ve teknik özellikleriyle dünyanın sayılı özel hastanesi arasında yer alan Medicana International Ankara Hastanesi başkent Ankara ve çevre bölgeler dahilinde organ ve doku nakli, radyasyon onkolojisi, medikal onkoloji, kardiyoloji, kalp damar cerrahisi, tüp bebek, nükleer tıp, 24 saat acil sağlık hizmetleri ve hemodiyaliz hizmetlerini bünyesinde toplayan ilk özel hastanedir.

50

Branş

120

Hekim

800

Personel

207

Yatak Kapasitesi

20.000 m2 Kapalı Alan



Medicana International Ankara Hastanesi, 20 bin metrekare kapalı alanda 207 yatak kapasitesi, 8 ameliyathane, 26 gözlem yatağı, 17 dahili ve cerrahi yoğun bakım ünitesi, 9 KVC yoğun bakım Ünitesi, yeni doğan yoğun bakımda 10 Kuvöz ve 5 Koroner Yoğun Bakım Ünitesi yatağı ile hizmet vermektedir.

Hastanemiz ayrıca 50 araçlık otopark kapasitesi ve ücretsiz vale hizmet desteği vermektedir.


İletişim

Vizyonumuz


Uluslararası platformda tanınan,dünya standartlarında,çagdaş yenilikleri takip eden ve yeniliklere öncülük eden,diger saglık kurulusları tarafından örnek alınan saglık kurumu olmak.Yurt içinde ve yurt dısında tüm hastalarımıza en yüksek kalitede eşit bakım hızmetı veren,hastalarımızın kendılerıne guven ıcınde hissettikleri ve tüm beklentilerinin karşılandıgı saglık kurumları zıncırı olusturmak.

Misyonumuz


Toplumun her kesiminden hastaya yüksek kalitede saglık hızmetı sunmak,saglık sektöründe iş imkanı yaratarak ülkemize hizmet etmek,personelimizin sürekli gelişmesını ve güven içinde mutlu çalışmasını saglamak.

Hastanemiz